Nieuws

Klanten over ons

Willem regelt al een drietal jaar onze administratieve werkzaamheden. Wij hebben Willem leren kennen als een betrokken en ervaren consulent. Dit tegen een concurrende prijs. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Welkom!

Willem van Kammen Administratie en Advies is een administratie en advieskantoor dat zich met name richt op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers) en particulieren.

Door de meeste bedrijven en ZZP-ers wordt de boekhouding vaak als lastig beschouwd. Voor ons is het echter dagelijks werk. Door onze expertise en door gebruik te maken van verschillende specialisten kunnen wij de financiele administratie, salarisadministratie en belastingzaken voor u uit handen nemen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op hetgeen waar ķ goed in bent! Kortom, wij de cijfers... u de winst!

Voor particulieren bestaan onze diensten met name uit het verzorgen van belastingaangiftes, aanvragen en wijzigen van toeslagen, het aanvragen of wijzigen van voorlopige aanslagen en het adviseren omtrent de financiŽle situatie.

Alle diensten bieden wij tegen een aantrekkelijke tarief. Duidelijkheid, betrouwbaarheid en professionaliteit staat bij ons voorop!