Nieuws

Klanten over ons

Duidelijke taal en no-nonsense. Een frisse wind door onze muffe boekhouding. Denkt mee en kijkt niet naar problemen, maar zoekt naar oplossingen.
G. van Duinen,
Duracom

Welkom!

Willem van Kammen Administratie en Advies is een administratie en advieskantoor dat zich met name richt op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers) en particulieren.

Door de meeste bedrijven en ZZP-ers wordt de boekhouding vaak als lastig beschouwd. Voor ons is het echter dagelijks werk. Door onze expertise en door gebruik te maken van verschillende specialisten kunnen wij de financiele administratie, salarisadministratie en belastingzaken voor u uit handen nemen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op hetgeen waar ķ goed in bent! Kortom, wij de cijfers... u de winst!

Voor particulieren bestaan onze diensten met name uit het verzorgen van belastingaangiftes, aanvragen en wijzigen van toeslagen, het aanvragen of wijzigen van voorlopige aanslagen en het adviseren omtrent de financiŽle situatie.

Alle diensten bieden wij tegen een aantrekkelijke tarief. Duidelijkheid, betrouwbaarheid en professionaliteit staat bij ons voorop!